Thuis

SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit ANSI Grootteknoop (115*70mm) voor verkoop
Van goede kwaliteit ANSI Grootteknoop (115*70mm) voor verkoop
Klantenoverzichten
Wij ontmoetten Kameelveiligheid in ESSEN Expo en kregen sommige steekproeven voor test, blijkt het uitstekend. Daarom wil ik nu meer producten in grote voorraad kopen

—— Sean

De professionele fabriek met volledige steun, en de verkooppersoon zijn goede Engelse en ervaren markt ackonwledge

—— CDVI

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De fabriek van de kameelveiligheid die in Keyking-het Park van Technologie, Zhangkengjing, Guanlan, Longhua, Shenzhen wordt gevestigd

   

  Wij bewogen ons van 500 vierkante metersproductielijn aan 750 vierkante metersproductielijn sinds 2016 en keurden de technologie van de laserdruk voor ons 304 roestvrij staaldraagvlak goed. Het verzekert de brieven of de patronen op het draagvlak zonder het langzaam verdwijnen of het barsten onder weer of oud gebruik.
   
  Onze productielijn heeft 3 teamleiders om ervoor te zorgen elke stap correct en QC test operationed. Het personeel heeft oude ervaren op productie, het assembleren en pakket.
   
  De productiecapaciteit is 30,000-40,000pcs-drukknoppen per maand en van 20,000-30,000pcs elektrische sloten. OEM/ODM de orden zullen weinig langere dagen vergen.
   
  Gebaseerd op ons eigen ontwerp en productievoordeel, kunnen wij het proces controleren door ons en de goede kwaliteit ervoor zorgen.
   
   
  SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD

   

 • OEM / ODM

  Wij reeds OEM/ODM met succes voor sommige hoogste merken in Veiligheidsindustrie sinds 2012. De verdelers behandelen ons aangezien hun vertrouwde op OEM partners en wij houden bewegend vooruit vooruit met hun terugkoppelen.

   

   

  OEM de versies kunnen OEM uw embleem, OEM uw taal, OEM uw etiket en OEM zijn uw pakket.

   

   

 • R & D

  Ons R&D dat omhoog door 6 technici wordt gemaakt die in de toegangsbeheerindustrie 5-15 jaar werkten.

   

  Hun rijk ervaren en ver-gezicht helpt ons de scherp-randtechnologie op onze producten bereiken. Ondertussen, zijn zij blij te krijgen terugkoppelen van klanten en tentoonstellingen, met inbegrip van onze van het de veiligheidstentoonstellingen en buitenland van China veiligheidstentoonstellingen. Wij danken u voor hun het harde werken en professionele houding

   

  SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD 

   

Contactgegevens
SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. David You

Tel.: 86-755-29412290

Fax: 86-755-83204001

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)