Thuis

SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

SHENZHEN CAMEL SECURITY CO.,LTD

SHENZHEN-Co. van de KAMEELveiligheid, Ltd werd in 2010 met een groep ingenieurs opgericht die in toegangsbeheer meer dan 10 jaar worden gewerkt. Tegenwoordig, is de KAMEELveiligheid één van de meest professionele uitgangsknopen en de elektrische slotenvervaardiging in Guangdong, China.

De KAMEELveiligheid prides op de hoogte - kwaliteit van producten en belangrijke niveaus van klantenservice en steun. Wij hebben een groep verkooppersonen overzee met jaren van ervaring om u volledige steun van professionele producten te voorzien erkennen.

 

De fabriek van de KAMEELveiligheid die op uitgangsknopen en elektrische sloten met goede kwaliteit en volledige steun wordt gespecialiseerd. De producten vervoeren de certificatie van Ce en RoHS-en OEM partners voor verscheidene hoogste merken in de veiligheidsindustrie. Onze producten zijn met succes uitgevoerd naar meer dan 50 landen, met inbegrip van Aziaat, Europees, Noordamerikaans, Zuidamerikaans, Midden-Oosten en Afrikaanse landen. Onze producten geworden goede markt koppelt en vriendschappelijke aanbeveling door klanten van binnenlandse en overzee markten terug.

 

 

Producten Gamma dekking

  • uitgangsknoop
  • elektrische sloten
  • van de stroboscooplichten en flits sirene
  • toetsenbordtoegangsbeheer met kaarten/voeding

De Kernwaarden van de kameelveiligheid

  • Professionalisme
  • Productief en Efficiënt
  • Klantentevredenheid
  • Professionele en Snelle Naverkoopsteun

 

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Wij zijn zeker om zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst te vestigen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Aantal werknemers : 30~60

Jaarlijkse omzet : 100-200

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

In Januari 2010, werd de Kameelveiligheid officieel gevestigd door JC, die in de veiligheidsindustrie in het verleden de 15 jaar werkte.

Bij het begin, produceren wij slechts uitgangsknopen en verkopen aan binnenlandse markt en van China handelsbedrijven.

 

In Oktober 2011, neemt de Kameelveiligheid aan 13de CPSE (de Openbare Veiligheidstentoonstelling van China) in Shenzhen, China deel. Het is daar de belangrijkste gebeurtenis voor van de de de Veiligheidsindustrie en Kameel van China Veiligheid geworden groot succes. De mensen spelen mee om ons te kennen.

 

In Maart 2012, tot stand gebrachte markt de overzee van de Kameelveiligheid.

In Juni 2012, begin van de automatiseringsmachines van de Kameelveiligheid het nieuwe aan het werk.

Nadat 2+-de markt van het jaar terugkoppelt, beginnen wij om onze goedgekeurde productenkwaliteit en nieuwe machines te verbeteren. Het bewees correcte en goede resultaten.

 

In Oktober 2013, neemt de Kameelveiligheid aan 14de CPSE (de Openbare Veiligheidstentoonstelling van China) in Shenzhen, China deel. Wij toonden onze nieuwe ontwikkelde uitgangsknopen met verschillende materiële draagvlakken en verschillende schakelaars. De bezoekers toonden grote geinteresseerd in onze producten en wij winnen daar zaken. Ondertussen, kregen wij onze verscheidene OEM partners.

 

In Januari 2014, leidde de Kameelveiligheid tot een groter bureau en een pakhuis wegens het bedrijfs groeien

In Oktober 2014, neemt de Kameelveiligheid aan de Tentoonstelling van Veiligheidschina in Peking, China deel. Veel bestaande klanten ontmoeten ons en veel nieuwe klanten ontmoeten ons. Wij hadden opnieuw een grote show en kregen orden ter plaatse.

 

In 2015, is dit jaar een vruchtbare tijd voor ons. Na 5 jaar bedrijvige en productenontwikkeling, bleken onze producten veel dan beter de eerste versie. En wij OEM assoiëren voor sommige hoogste merken in de Veiligheidsindustrie.

In Oktober 2015, neemt de Kameelveiligheid aan 15de CPSE (de Openbare Veiligheidstentoonstelling van China) in Shenzhen, China deel. En wij waren om aan tentoonstellingen in andere landen deel te nemen van plan.

 

In Januari 2016, de eerste keer van de Kameelveiligheid om in Intersec Doubai met cabineaantal 2A41 te tonen.

In April 2016, de eerste keer van de Kameelveiligheid om in ISC-WEST-Las Vegas met cabine nummer 40402 te tonen.

Al onze steekproeven op de tentoonstelling werden uitgever*kopt op de laatste dag van tentoonstelling en wij ondertekenen verkoopcontract op de tentoonstelling.

Wij zullen daar opnieuw voor Intersec Doubai 2017 met cabineaantal 1B33 en ISC-WEST-Las Vegas met cabine nummer 40402 gaan.

 

Om zijn verdergegaan-

bedrijfsdiensten

 

De kameelveiligheid is één van de belangrijke vervaardiging die zich op uitgangsknopen en elektrische sloten specialiseerden.

 

 

1, Kwaliteitsproducten

Wij geloven de kwaliteitsproducten eerst komen en het het belangrijkste principe van een vervaardiging is, zorgen wij strikt onze productenkwaliteitscontrole vóór verzending ervoor.

2, Taalmogelijkheden

Wij keuren OEM versies met uw vereiste taal of embleem goed. Momenteel, succesvol hadden wij OEM reeds versies voor Rus, het Spaans, het Frans, Dansk, Svenska, Polski en Thailand.

3, Ervaren Verkooppersoon

Communiceer met een ervaren verkooppersoon is energie - besparing en tijdbesparend. Wij zijn gelukkig om een team van verkoop overzee met minstens 2 ervaren jaar te hebben, en wat van hen hebben reeds meer dan 10 jaar die op de verkoop van de veiligheidsindustrie wordt ervaren.

4, Georganiseerde Productielijn

Meer dan 20 goedgetrainde arbeiders op de productielijn en 3 teamleiders maken ons productieproces in goede voorwaarden en organisatie. Zij behandelen ook pakhuisvoorraad om punten in klaar ervoor te zorgen om status te verschepen.

5, op tijd Levering

Dank aan onze bedrijvige verkoopafdelingen en goedgetrainde productieafdelingen. Onze orden kunnen volgens vereist programma worden geschikt en fout ervoor zorgen 0 gebeurden. Dit helpt ons betrouwbare partners van vele klanten worden.

6, Goede Pakket & Levering

Ons elk punt dat in eenheidsdocument vakje en standaardkartonvakje wordt ingepakt met uw verschepend teken of etiket.

Wij hebben partners op lange termijn met exprespostbedrijf, zoals DHL, Fedex, UPS, TNT en Aramex. Ook hebben wij goede overzeese schipagenten of luchtvrachtagenten.

7, Redelijke Prijzen

De zelf-bezeten fabriek en de zelf-ontwikkelde producten helpen ons om de productiekost te controleren. Ondertussen, nu wereldwijd kijken wij voor goede verdelers. Zo kunnen wij redelijke aangeboden prijzen verzekeren. Dit reeds bewezen door onze huidige verdelers.

8, 3 jaar Garantie

Al onze uitgangsknopen komen met 3 jaar garantie.

Bedrijfteam

SHENZHEN-Co. van de KAMEELveiligheid, Ltd werd in 2008 met een groep ingenieurs opgericht die in toegangsbeheer meer dan 10 jaar worden gewerkt. SHENZHEN-Co. van de KAMEELveiligheid, Ltd prides op de hoogte - kwaliteit van producten en belangrijke niveaus van klantenservice en steun. Wij hebben een groep verkooppersonen overzee met jaren van ervaring om u volledige steun van professionele producten te voorzien erkennen.
 

CONTACT

Adres: 7F, Keyking-het Park van Technologie, Zhangkengjing, Guanlan, Longhua, Shenzhen, Guangdong

Factory Adres:7F, Keyking-het Park van Technologie, Zhangkengjing, Guanlan, Longhua, Shenzhen, Guangdong